Sla over naar de inhoud

Een nieuw begin

Lieve lezers,

Welkom op mijn vernieuwde website!

Misschien viel het jullie al op: de afgelopen maanden is het stil geweest rondom mij. Gelukkig waren er voldoende inspirerende bloggers om de gaten te vullen, terwijl ik peinzend door het leven ging. Dit ging er door mij heen:

Mijn website bestaat nu ongeveer twee jaar, en in die tijd heeft het in het teken gestaan van psychologie, creativiteit, en de poging stigmatisering van psychische aandoeningen tegen te gaan, met mijn boek Verborgen Gezichten als voorloper. We zijn er nog niet, maar ik denk wel dat we een stuk verder zijn gekomen. Blogs over psychische problematiek schieten als paddenstoelen uit de grond, en meer en meer boeken en films maken het onderwerp bespreekbaar. Ik kreeg het gevoel dat er intussen voldoende mensen het stokje van me over namen. En er borrelde er iets in mij. Ik wilde wat anders.

shutterstock_143889826 (1)

 

Ik heb wat soul searching gedaan de afgelopen maanden, en heb mijn conclusies getrokken. Ik wil mij meer toeleggen op mijn passie, op dat waar ik van houd, waar ik voor leef: schrijven. Niet schrijven over de wetenschap achter schrijven, of wat je er allemaal mee kunt, maar creatief schrijven, mijn hart luchten, mijn innerlijk drang de vrije hand geven. Mijn website is  mijn digitale notitieblok, mijn speelveld, klankbord, waarop ik wil experimenteren, stoeien, en mijzelf opnieuw wil ontdekken. En ik hoop dat jullie me steunen.

Natuurlijk blijf ik me inzetten voor mensen met psychische problematiek. Bijvoorbeeld via de Veerkrachtfabriek, en via alle stukjes die ik schrijf, want niemand kan afstand doen van zijn eigen brein, dat altijd zal reflecteren wat ik voel en wie ik ben.

Ik dank jullie voor jullie steun en hoop jullie op mijn website terug te zien, ook al is het misschien op een iets andere manier dan jullie van me gewend zijn.

Liefs,

Nora

Ps: De links naar alle inspirerende bloggers  die ik heb geïnterviewd blijven bestaan, en voor iedereen die nieuwsgierig is naar de o zo dappere Marion, zie hieronder!

 

Gepubliceerd inBlog

2 Reacties

  1. Het ziet er prachtig uit! Heerlijk rustig en clean. Precies zoals een nieuw begin hoort te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *