Sla over naar de inhoud

Over Nora

Nora de Ruyter (1983) is geboren in Wognum en afgestudeerd aan de School voor Journalistiek te Utrecht. Enige IMG_20150404_163947 (1)jaren later is zij zich gaan toeleggen op het schrijven van korte verhalen en romans. Ze volgde de cursus roman schrijven bij de LOI, voltooid met een 9 als eindcijfer, en het boek dat daar uit voortvloeide is in 2014 onder de titel ‘Verborgen Gezichten’ uitgebracht bij Uitgeverij Aspekt. NBD Biblion omschreef het boek in haar recensie als een ‘authentiek, niet alledaags verhaal, vol vaart en uit het leven gegrepen en boeiend en herkenbaar geschreven’. Ook zijn er van Nora meerdere columns en korte verhalen gepubliceerd in onder andere het literair magazine Bühne, de nieuwsbrief van Fonds Psychische Gezondheid en op de website van het schrijversgenootschap.

http://www.uitgeverijaspekt.nl/auteurdetail.php?id=774

 

 

2 Reacties

  1. Sandra Sandra

    wat leuk om je blog ontdekt te hebben! Ik zie dat je uit Wognum komt, ik ben geboren en getogen in Berkhout 😉 Ben 35 en weet sinds een jaar dat ik ERS heb :-( Heb het al wel geaccepteerd, maar nog geen plek kunnen geven. Ben nog erg in gevecht met mijzelf en de diagnose. Ik hoop dat door het lezen van jouw ervaringen, dit mij ook iets zal helpen. Ik wens je veel succes met je boek (die ik zeker ga aanschaffen) en met het schrijven dat je verder doet!

    • Leuk om van je te horen, Sandra! Mijn beste vriendinnetje van vroeger woonde in Berkhout, haha. En het is altijd even slikken ja, zo’n diagnose. Geduld met jezelf hebben… ik hoop op dat je iets aan mijn verhalen hebt en zie er naar uit je vaker op mijn website te “zien” :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *